RN-Offset AB är ett fullservicetryckeri som kan ombesörja allt från idé och original, till tryck, efterbearbetning och distribution. Det drivs som ett familjeföretag med åtta anställda. Det började så här...

1975: Monteringspapper, vax, skalpell, rubriksättare, reprokamera, framkallare, tryckpress för A4, skärmaskin. Villakällaren i Habo fylldes sakta med utrustning för grafisk produktion. 1975 registrerades RN-Offset som enskild firma.
 
1980-tal: Ny villa och nya utrymmen. Datorerna gör entré, först en PC och 1988 en Macintosh med laserskrivare som delvis ersätter sättmaskinen. Huvudsaklig produktion är brevpapper, visitkort, kuvert och allehanda blanketter i en- eller tvåfärgstryck. RN-Offset ombildas till handelsbolag.
 
1990: Villalokalerna har definitivt blivit för små och opraktiska. Konkursdrabbade Nya Habo-Tryck AB förvärvas och en repromontör anställs. Under året går andra generationen in i företaget. RN-Offset HB blir RN-Offset AB.
 
2000: RN-Offset AB växer, ytterligare personal anställs. Lokalerna, som hyrts, köps och byggs 1996 ut, till totalt 570 m2. Ny ändamålsenlig ateljé-, arkiv- och efterbearbetningsdel blir resultatet. På maskinsidan sker det stora förändringar: 1993 köps ny A2 tvåfärgspress som 1998 följs av en fyrfärgspress. Den senare kompletteras året därpå med styrbord för färghantering. Digital sättare med utskjutningsprogram installeras liksom ett analogt provtrycksystem. Datorerna byts ut och blir flera i olika omgångar. Datakommunikation i form av ISDN tas i bruk men i september 2000 är det dags för uppkoppling via bredband. I takt med att produktionen allt mer baserats på foldrar, broschyrer, tidningar och böcker har också efterbearbetningen fått sitt, bl a en plock-, häft-, fals- och trimstation.


1998 utses Rune och Christina Nilsson, RN-Offset AB, till "Årets företagare i Habo kommun" av Företagarnas Riksorganisation.